بسته خبری| از وضعیت سفید در خلخال تا درخواست روستاییان به تامین ماسک و دستکش

رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال گفت: وضعیت شهرستان خلخال با تلاش همگانی در خصوص کرونا ویروس سفید است و مردم شایعات فضای مجازی را باور نکنند.
ابوالفضل باقری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار کرد: با تلاش مسؤولان و همت پزشکان و پرستاران و کادر درمانی مراکز درمانی خلخال تا این لحظه شهرستان خلخال هیچ مورد فوتی به علت ابتلا به کرونا ویروس نداشته و وضعیت شهرستان خلخال سفید است. وی افزود: مردم شایعات فضای مجازی را که با هدف ناامیدی مردم منتشر می‌شوند را باور نکنند و با درک شعار در خانه ماندن و رعایت بهداشت فردی از ابتلا به بیماری کرونا جلوگیری نمایند. مشکل زنبورداران خلخالی به علت شیوع کرونا یکی از زنبورداران شهرستان خلخال عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبیل در خصوص مسدود بودن جاده خلخال به اسالم و اینکه فصل بازدید زنبورها در گیلان است اظهار کرد: به علت زمستان گذرانی، زنبورها در اوایل آبان ماه از خلخال به استان گیلان انتقال‌یافته و اواخر اسفندماه فصل بازدید کندوها است که با توجه به شرایط کشور و شیوع گسترده کرونا ویروس در استان گیلان فصل بازدید به مشکلاتی برخورده است. وی افزود: اگر در این ایام از کندوها بازدید نشود و به‌دلیل اینکه تغذیه لازم در داخل کندوها رو به پایان است، باید مرگ تمامی زنبورها را به علت گرسنگی شاهد بود. این زنبوردار تصریح کرد: بیش از یکصد و پنجاه زنبوردار خلخال به علت مساعد بودن وضعیت آب هوایی و دمای بالا و طراوت استان گیلان در زمستان زنبورهای خود را به آنجا انتقال می‌دادند که اکنون مسدودی جاده خلخال به اسالم آن‌ها را نگران کرده است.
ماسک و دستکش هنوز در بازار خلخال نایاب است/ روستاییان در انتظار همت مسؤولان برای دریافت اقلام بهداشتی هستند  در گشت‌وگذار امروز خبرنگار فارس اردبیل در خیابان‌های خلخال با مردمی به گفتگو نشستیم که از روستاها برای خرید ماسک و دستکش در شهر خلخال حضور داشتند و هنوز موفق به تهیه این اقلام از داروخانه‌ها نشدند یکی از روستاییان با اشاره به اینکه مشکل کرونا فقط در شهر نیست و اهالی روستاها نیز درگیر آن هستند، گفت: در روستاها نیز مشکل سرایت کرونا ویروس وجود دارد و هیچ ارگانی از روستاییان در این خصوص حمایت نمی‌کند. وی افزود: هر خانواده روستایی حداقل به چندین جفت دستکش و چندین ماسک در روز احتیاج دارد که نمی‌تواند حداقل‌ها را برای خانواده خود تهیه کند. روستاییان با انتقاد از اینکه مسؤولان در استان از پشت میزها مسائل و مشکلات را رصد می‌کنند، افزودند: اداره کل صمت استان اردبیل به تعداد روستاها ماسک و اقلام را تحویل دهیاری‌ها دهد تا مردم مجبور نشوند به خاطر یک ماسک سه هزارتومانی راه ۱۰۰ کیلومتری را تا خلخال با صرف پنجاه‌هزار تومان طی نمایند. انتهای پیام/3463/731.
کرونا
22:15 - 21 اسفند 1398

1 بازنشر
15 بازدید



1 پاسخ